събота, 2 април 2011 г.

мода и стил

Ние жените сме подвластни на модата. Понякога повече, понякога не толкова много. Дори не си признаваме. Но си е истина, нали? Всички обичаме да разглеждаме хубавите рокли и тоалети, които манекенките разхождат по световните подиуми.
След това се поглеждаме в огледалото и... там не е манекенката. Защо, обаче това е повод за терзания? Та ние много добре знаем, че истинският стил не зависи от цената на дрехите, нито от малкия им размер. Нашият стил е умението ни да обличаме подходящи дрехи, да се чувстваме удобно с тях. И най-вече това да ни личи.
Не е необходимо да имаме препълнени гардероби. По-важното е да имаме достатъчно на брой дрехи, които да съчетаваме при различните случаи. Така ще сме различни без особени разходи. Всяка от нас знае с какво се чувства уютно и комфортно. Няколко шала от различни материи са едно чудесно допълнение и разнообразие за гардероба. 
Всяка от нас има своя стил. Това не е константа. Стилът ни се променя, така като се променяме ние, но същността остава.
Да събудим експериментаторския си дух и вдъхновени да влезем в новия ден.
И все пак стилът е много повече от дрехите, които обличаме. Това е начина ни на живот, образованието ни, опита ни, нашата ценностна система, нашата същност. Та ние сме уникални! Уникален е и нашия стил! 
Нека правим разумния избор и запазим уникалността си, в която е и нашия чар и самочувствие.
.

Няма коментари:

Публикуване на коментар