понеделник, 22 август 2016 г.

енергия за лято

Енергия... Да, това е състоянието ми в изминалия месец.
Имам си "бягството", имам си енергия в изобилие, имам си и делата.
Случват ми се дни, в които вечер не мога изброя всичко, което съм свършила през деня. Това съвсем не е лошо, удовлетворението е неописуемо.
Градина, къща, слънце, плодове, зеленчуци - изобилие от работа ;) Преди седмица успях дори да легна на хамака... за петнадесетина минути. Преди ден ми се случи за около цяяял половин час ;) Е, беше се посмрачило, че даже и мръкнало, а вечерния хлад беше в повече и се наложи да си намеря стоплящи завивки. Но пък си заслужаваше усещането за покой и блаженство след дните ми изпълнение с действие. 

То, действието си е ежедневие. Имам дни на "градска почивка", в които посвършвам и другите задачи, а после отново дните са  градина, слънце, плодове, зеленчуци... Определено ми харесва това ежедневие. Задачите в една селска къща са разнообразни, нетърпящи отлагане и изискващи своето си време.
С особено удовлетворение откривам у себе си една способност - да съм организатор и то какъв... ;) Истината е, че и до сега съм си мислила, че се справям в организирането на това и онова, но тия дни с увереност мога да се похваля - успявам и то доста добре. Под мое ръководство и контрол всичко е по-лесно, резултатно и най-вече спокойно. :) :) :) Пък съм си и скромничка ;)...

Исках мнооого още да подраскам тук, ама... толкова.
Спорен ден!

.

Няма коментари:

Публикуване на коментар